God jul och gott nytt år önskas alla i S:t Erik!

Här kommer vårprogrammet med många spännande möteskvällar. Glöm inte att skriva in datumen i din kalender, så att du inte missar något.

Observera att samtliga möten i vår genomförs i lokalen Stagnelius, med ingång från gården (S:t Paulsgatan 39 C). För den som inte vill gå i trapporna till gården, finns en väg upp ifrån Wollmar Yxkullsgatan, nästan i hörnet vid Torkel Knutssonsgatan.

Höstens samlarmarknad blev tyvärr inställd på grund av för svagt säljarintresse och det blir heller ingen marknad i vår. Vi letar efter en användbar lokal i innerstan till rimlig kostnad. Om någon har ett tips om en tänkbar lokal, kontakta någon i styrelsen eller någon av sektionscheferna.

I vanlig ordning avslutas vårprogrammet med ett museibesök, i år på ett museum, som de flesta kanske inte känner till. Scouternas museum fanns tidigare i Vingåker, men ligger sedan en tid i Örnsberg i Hägersten.

I samband med årsmötet i våras avgick Bosse Bark som ordförande.
Valberedningen hade inte lyckats hitta någon ersättare, och ifall det finns någon
som kan tänka sig att hålla i trådarna framöver, vore det trevligt. Eftersom vi även har sektionschefer är det inget omfattande arbete.

Slutligen vill vi påminna om årsavgiften för 2016. Eftersom Nordstjärnan liksom förra året inte skickar ut några betalningsavier, bifogar vi en bankgiro-
blankett och information om avgifterna. Den som redan har betalt för 2016, kan bortse från denna.

Styrelse och sektionschefer önskar alla medlemmar i S:t Erik ett riktigt Gott Nytt Samlarår och hjärtligt välkomna till S:t Eriks samlarmöten under våren 2016.

bosse_bark

Bosse Bark
Ordförande samlarföreningen S:t Erik